آموزش, هوشمندسازی

اهمیت هوشمندسازی ساختمان

اهمیت هوشمندسازی ساختمان

اهمیت هوشمندسازی ساختمان موضوعی است که امروزه بسیار طرفدار پیدا کرده است و قصد داریم آن را مورد بررسی قرار دهیم. تکنولوژی هر روز در حال توسعه و تغییر است. ساختمان های هوشمند در عصر امروز اجتناب ناپذیر شده اند. در گذشته خانه های هوشمند یک کالای لوکس به حساب می آمدند اما امروزه جزء مهمی از خانه به حساب می آیند. در این مقاله دلایل اصلی اهمیت خانه های هوشمند را توضیح خواهیم داد.

خانه‌های هوشمند بینش‌هایی در مورد مصرف انرژی ارائه می‌کنند تا به شما کمک کنند در مصرف انرژی کارآمدتر شوید. اتوماسیون خانگی مناطقی را مشخص می کند که در آنها انرژی بیشتری نسبت به نیاز مصرف می کنند. اتوماسیون خانگی مصرف انرژی را به حداقل می رساند.

اهمیت هوشمندسازی ساختمان و بررسی مزایای آن

اهمیت هوشمندسازی ساختمان و بررسی مزایای آن

کارایی:

با لمس یک دکمه یا اپلیکیشن موبایل، این امکان را دارید که دستگاه ها یا سیستم های متعددی را زیر نظر بگیرید. با دستگاه های هوشمند و اتوماسیون خانگی، می توانید گرمایش و سرمایش خود را روشن کنید. چراغ ها را با یک کلیک در هر نقطه از خانه خود روشن و خاموش کنید. این نه تنها یک روش موثر است، بلکه می تواند به شما در صرفه جویی در مصرف برق نیز کمک کند.

راحتی و آسایش:

خانه‌های هوشمند این فرصت را برای اتصال با بسیاری از دستگاه‌ها و سیستم‌های موجو در خانه یا در حال حرکت فراهم می‌کنند. به عنوان مثال، چراغ ها را روشن کنید، امنیت را کنترل کنید. ویژگی های بیان شده توسط خانه هوشمند به قدری عالی است که می تواند به راحتی فرد را متقاعد کند که خانه خود را هوشمند کند.

خانه های هوشمند آسایش و راحتی را به زندگی شما می آورند. برای انجام کارهای مختلف لازم نیست در خانه حرکت کنید. با استفاده از یک دستگاه هوشمند، می توانید همه این کارها را از راحتی روی کاناپه یا تخت خود از طریق یک اپلیکیشن انجام دهید.

آرامش ذهنی:

هوشمندسازی خانه شما یک راه اصلی برای به دست آوردن آرامش است. می توانید از دستگاه های هوشمند برای کنترل درها، پنجره ها، سنسورهای نشت آب و موارد دیگر استفاده کنید. به علاوه، درب گاراژ شما به درستی کنترل می شود و توسط برنامه باز یا بسته می شود. لازم نیست نگران باز ماندن در باشید.

با استفاده از دستگاه های هوشمند خانه می توانید لوازم خانگی خود را از راه دور کنترل کنید. مطمئن شوید که همه دستگاه ها خاموش هستند. یکی از بزرگترین مزایای اتوماسیون خانگی امنیت محل زندگی و محل کار شما است. تضمین ایمنی برای جلوگیری از آتش سوزی تصادفی، نشت آب، گاز و سایر حوادث.

سفارشی سازی:

خانه هوشمند به شما امکان می دهد وسایل الکترونیکی خود را همانطور که دوست دارید کنترل کنید. شما می توانید به طور خودکار سایه ها را در زمان های خاص بکشید و نور داخلی و خارجی را در صورت نیاز تنظیم کنید. به همین ترتیب، می توانید هر پروژه الکترونیکی را به دلخواه شخصی سازی کنید و علاوه بر این، زمان اجرا را برای گزینه های مختلف تنظیم کنید.

اهمیت هوشمندسازی ساختمان و رابط های کاربری

رابط ترمینال بخش مهمی از هوشمندی ساختمان است. کاربران به راهی برای دسترسی به داده های تولید شده توسط حسگرها، کشف مشکلات نیاز به عیب یابی و موارد دیگر نیاز دارند. یک رابط کاربری با طراحی ضعیف ممکن است دسترسی یا تحلیلی را که کسب و کارها برای درک سطوح عملکرد ساختمان هوشمند نیاز دارند، فراهم نکند.

همپوشانی داده های بصری مدرن بینش هایی را در اختیار مدیران ساختمان قرار می دهد که در قالبی کاربرپسند ارائه شده است. مدیران می توانند به سرعت به تغییرات واکنش نشان دهند زیرا به راحتی می توان آنچه را که روزانه در سیستم اتفاق می افتد مشاهده کرد و این نوع ارتباطات می تواند تصمیم گیرندگان را با اطلاعات عینی راهنمایی کند. در این مقاله می توانید با مزایای ساختمان هوشمند آشنا شوید.

تجهیزات هوشمند سازی ساختمان

سیستم های ساختمان هوشمند را می توان در طول ساخت اولیه یا از طریق فرآیند مقاوم سازی سازه های موجود پیاده سازی کرد. در مجموع پنج جزء برای هوشمندسازی ساختمان ها استفاده می شود. برای آشنایی بیشتر با تجهیزات هوشمند سازی خانه، این مطلب را مطالعه کنید.

تجهیزات هوشمند سازی ساختمان

سنسور:

این دستگاه ها دما، رطوبت، تعداد افراد در یک اتاق، سطح نور و مقادیر دیگر را ردیابی می کنند. سنسورها این اطلاعات را به یک کنترل کننده متمرکز منتقل می کنند.

کنترل کننده:

این جزء به عنوان “مغز” سیستم هوشمند عمل می کند. داده‌ها را از حسگرها جمع‌آوری می‌کند و سپس دستوراتی را به واحدهای HVAC، سیستم‌های روشنایی، هشدارهای امنیتی و سایر اجزای متصل ارسال می‌کند.

دستگاه خروجی:

هنگامی که کنترلر فرمانی را ارسال می کند، محرک ها و رله ها برای مطابقت فعال می شوند. به عنوان مثال، می توانند گرما را در قسمت خاصی از ساختمان کم یا زیاد کنند، چراغ های دفاتر بدون استفاده را کم کنند یا قبل از رسیدن افراد به محل کار، تهویه مطبوع را روشن کنند.

پروتکل:

سیستم های خانه هوشمند از زبان خاصی استفاده می کنند که اجزای مختلف سیستم آن را درک می کنند که پروتکل ارتباطی نامیده می شود. پروتکل های BACnet، Modbus، KNX، SBU، Zigbee و Z-wave رایج ترین پروتکل های مورد استفاده هستند.

رابط ترمینال:

کاربران می توانند از طریق این رابط با سیستم هوشمند تعامل داشته باشند. اطلاعاتی را ارائه می دهد تا کاربران بتوانند وضعیت ساختمان را نظارت کنند یا تنظیمات را به صورت دستی لغو کنند.

کلام آخر

خانه هوشمند یا محل کار به کنترل الکترونیکی خودکار عملکردها، فعالیت ها و لوازم خانه اشاره دارد. به عبارت ساده، به این معنی است که شما می توانید به راحتی امکانات و عملکردهای خانه خود را از طریق اینترنت کنترل کنید و زندگی را آسان تر و ایمن تر کنید، حتی در خانه. یا پول کمتری برای کار خرج کنید.

سنسورهای اصلی برای اتوماسیون و هوشمندسازی خانه شامل سنسورهای دما، سنسورهای رطوبت، سنسورهای نور و سنسورهای گاز است. داده ها در قالب سیگنال های این حسگرها را می توان برای کنترل مستقیم دستگاه های مختلف بدون نیاز به دخالت انسان استفاده کرد. برای خرید و دریافت مشاوره با کارشناسان فراهوش در ارتباط باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *